Hier is wat je wilt halvalla jalkapallo pelipaidat Hier is wat je wilt halvalla jalkapallo pelipaidat

12 januari, 2018

King’s Cup 1/8 viimeinen Barcelona 5-0 Celta onnistunut leikkaus

Filed under: Okategoriserade — goedkope003 @ 3:08

Espanjan Cup of Kings 2017-2018 kauden toinen kierros jatkui. Camp Nou, Barcelona 5-0 koti Celta, menestyi menestyksekkäästi finaalissa. jalkapallo pelipaidat Messi teki kaksi maalia ja lähetti Assist Alba, Suarez ja Rakitić voineet saada.

Celta 3 kertaa vastaan Real Madrid ja Barcelona 8 päivän kuluessa, niin että seura näyttää vähän väsynyt. Camp Nou, Barcelona sijoitettiin 4 maalia 30 minuutissa.

Tämä on Valverde-valmennuksen uran enimmäispistemäärän ensimmäisellä puoliskolla. Sillä välin Valverde on ollut voittamattomana 28 ottelussa hänen valmennusuransa jälkeen ja sitoi Guardiolan ennätyksen.

Celta on jalkapallo pelipaidat Barcelona vaikein vastustaja, kun 3 kertaa King’sin Cupissa Barcelona, Celta kaksi menestyksekästä menestystä. Sanotaan, Celta on vahva vastustaja. Heillä on aina suuri suorituskyky huippupisteitä vastaan.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Powered by WordPress